NÁVŠTEVNOSŤ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter

UBYTOVANIE V REGIÓNE

  • images/stories/reklama/afe_ponuka.jpg
  • images/stories/reklama/alica.jpg
  • images/stories/reklama/exohosting_2013.jpg
  • images/stories/reklama/grafitek2.jpg
  • images/stories/reklama/grafitek3.jpg
  • images/stories/reklama/katanova.jpg
  • images/stories/reklama/ponuka na reklamu.jpg
  • images/stories/reklama/taxi_mima.jpg
Podomoví zlodeji spôsobili smrť 80- ročnej starenky, už sú v rukách polície

TREBIŠOV - Dňa 17.12. 2013 oznámil polícii starosta obce Leles (okr. Trebišov), že v dome 80-ročnej, doposiaľ aktívnej obyvateľky obce, nebadať žiaden pohyb a nikto tam neotvára dvere.

Po príchode polície k jej domu, našli dôchodkyňu v izbe na zemi bez známok života. Polícia okamžite začala preverovať okolnosti, ktoré predchádzali otrasnému nálezu a kriminalisti začali okamžite pátrať po páchateľoch tohto činu. Na základe rozsiahlej operatívno-pátracej činnosti a dobrej osobnej a miestnej znalosti, polícia ešte v ten deň zadržala dvoch obyvateľov obce Leles a to 35-ročného Róberta a jeho rovesníka Tomáša. Na základe získaných dôkazov a po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Trebišove obvinil 35-ročného Róberta z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a obaja si „vyslúžili“ aj obvinenie zo zločinu porušovania domovej slobody spáchaných formou spolupáchateľstva. Zároveň bol spracovaný podnet na ich väzobné stíhanie.

 

Samotné vyšetrovanie preukázalo, že obaja obvinení dňa 13.12.2013 po vzájomnej dohode, v úmysle zmocniť sa cudzej veci, vošli na dvor rodinného domu, pričom obvinený Róbert sa vlámal do domu a obvinený Tomáš ostal vonku pred domom. Po tom, čo Róbert začal prehľadávať rodinný dom, ho v jeho konaní vyrušila 80-ročná majiteľka domu, ktorá sa nachádzala v dome. Ani táto skutočnosť bezcitného páchateľa nedonútila, aby upustil od svojho konania a starenku fyzicky napadol. Keď žena začala kričať, zviazal jej ruky a ústa jej previazal šatkou.

Podaný návrh na vzatie do väzby oboch obvinených mužov dnes sudca akceptoval a obaja budú stíhaní väzobne. Obvinenému Róbertovi za jeho konanie hrozí trest odňatia slobody až na pätnásť rokov, obvinenému Tomášovi hrozí trest odňatia slobody až na osem rokov.

 

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok